Vi söker dig som vill arbeta med skattefrågor ur ett affärsmässigt perspektiv. Du kommer att arbeta nära övriga anställda med varierande frågor av skatterättslig karaktär, såsom skatteutredningar, deklarationsupprättande samt att finna lösningar på såväl företags som privatpersoners skattefrågor. Vi ser även att du har ett affärsmässigt tänk och kan bidra med mer än dina skattekunskaper.

Vi söker dig som är i början av din karriär med ett par års arbetslivserfarenhet inom skatterätt och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi vill att du ska vara engagerad och ha ett stort intresse av skattefrågor och vi utgår från att du har relevant utbildning för tjänsten. 

Tjänsten kräver att du har egen drivkraft, är självständig och beredd att anta nya utmaningar. Du är social, har lätt att anpassa dig i olika situationer och gör det på ett positivt och personligt sätt. Dessutom ser vi gärna att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du bör även vara väl bevandrad i Office-paketet, framförallt Excel, Word och PowerPoint.

Skicka din ansökan via epost till info@advice.se.