Lediga jobb hos Advice

Är du juriststudent och ute efter ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Som deklarationshjälp på Advice har du möjlighet att börja bygga på din juridiska karriär och samtidigt få värdefull erfarenhet av arbetet som skattejurist. Du kommer att arbeta med att upprätta deklarationer för privatpersoner.

Advice är en oberoende konsultbyrå som framför allt arbetar med ägarledda företag och dess ägare. Våra medarbetare har lång erfarenhet av företagsbeskattning och arbetar med generationsskiften, incitamentsprogram, omstruktureringar och bolagsärenden.  Vi är idag cirka 25 medarbetare och sitter på Norrlandsgatan 16 mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om oss här: www.advice.se.

Vem är du?
Vi söker dig som läser termin 4-9 på juristprogrammet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av juridiskt eller administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är van vid att organisera ditt arbete noggrant och effektivt och att du tar ansvar för ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta självständigt med en god problemlösningsförmåga.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att få inblick i arbetet som skattejurist i praktiken tillsammans med ett professionellt och prestigelöst team. Arbetet sker på plats på vårt kontor i centrala Stockholm men det finns även möjlighet att arbeta hemifrån. På Advice månar vi om en god stämning och en stark sammanhållning och vi erbjuder därför många roliga personalaktiviteter under året.

Tjänsten är en visstidsanställning från slutet av mars till mitten av juni 2023 och du ska kunna arbeta ungefär 15 timmar i veckan.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet till Nadia Svensson, nadia.svensson@advice.se. Rekrytering sker löpande och så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 februari 2022.

Frågor om tjänsten besvaras av HR-chef Nadia Svensson, nadia.svensson@advice.se, och av Minna Grahn, minna.grahn@advice.se.

Om Advice Redovisning
Advice Redovisning är en del av koncernen Advice AB och arbetar i nära samarbete med sina systerbolag Advice Skatt och Advice Familjerätt. Advice Redovisning erbjuder tjänster inom redovisning, affärsrådgivning och löneadministration. Vi värnar om kundrelationer och tror på ett långsiktiga relationer med våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lösningsorienterat för att uppfylla kundernas förväntningar och mål.

Vi består idag av tre dedikerade redovisningskonsulter som arbetar nära kollegor inom hela koncernen. Vi tror på de anställdas utvecklingspotential och erbjuder individuella karriärs- och utvecklingsplaner och kontinuerlig kompetensutveckling. Advice Redovisning karakteriseras av ett nära ledarskap och korta beslutsvägar.

Om rollen
Du kommer att arbeta med redovisningsuppdrag som innefattar löpande redovisning, rapportering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. De system vi arbetar i idag är Fortnox och Wolters Kluwer.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta inom redovisning. Du talar och skriver på flytande svenska och god engelska.

Du gillar att arbeta i team och klarar av högt tempo. På Advice Redovisning jobbar vi väldigt entreprenöriellt med ett dagligt businesstänk både internt och ut mot kund. Som person ser vi att du är självgående, social och stresstålig. Advice Redovisning värderar även nyfikenhet och ansvarstagande högt. Vi ser gärna att du är flexibel och är mottaglig för förändring. Du skall vara bekväm med att kommunicera med kund både vid fysiska möten och digitalt, vara lösningsorienterad och känna att hög service sitter i ryggmärgen.

Vad Advice Redovisning erbjuder dig
Advice Redovisning är en modern arbetsplats. Vi möjliggör ett flexibelt arbetliv där vi arbetar med hybrida lösningar, vi växlar mellan distansarbete och arbete på vårt kontor som ligger i fantastiska miljöer på Norrlandsgatan precis runt hörnet från Stureplan. Här välkomnas du in i en glad och härlig miljö som kännetecknas av öppenhet och positiv stämning. Vi tror på att god arbetshälsa främjas genom sociala aktiviteter därav anordnar vi personalaktiviteter regelbundet. Konferenser hålls årligen båda i Sverige och i utlandet. Vi erbjuder ett generöst paket för kompetensutveckling där du själv har möjlighet att välja kurser du anser kan bidra till din och företagets utveckling. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löne- och pensionsvillkor samt friskvård.

Ansökan
Tveka inte att skicka in ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Ansökan mejlas till redovisning@advice.se. Bifoga CV och personligt brev.

Vid frågor kontakta:
Emilia Hofstetter
Partner och auktoriserad redovisningskonsult
Telefon: 08-678 08 31
Mobil: 0723-96 59 02
E-post: emilia.hofstetter@advice.se

Scroll to Top