Advice Redovisning blir Good Advice

Nu förändras vår redovisningssida då vi beslutat att den är för liten för att driva på det sätt vi önskar och då vi på Advice fortsatt satsar på våra huvudområden Skatt och Familjerätt.

Advice Redovisning AB har ingått ett avtal om samgående med Good Advice Sverige AB. Good Advice med placering i Stockholm och i Göteborg är en byrå i stark utveckling med redovisning som grundverksamhet, men med en egenutvecklad nisch i företagsutveckling, vilken har varit har varit extremt lyckosam. Grundarna Madeleine & Mattias Segerbrand driver verksamheten och har båda en gedigen bakgrund inom redovisning, företagsutveckling och entreprenörskap.

Advice kommer tillsammans med grundarna Madeleine & Mattias driva Good Advice som en enad redovisningsbyrå med samma personliga engagemang såsom Advice Redovisning gjort under sin verksamhetstid.

Detta partnerskap har tillkommit med syftet att dra nytta av Good Advice resurser och erfarenhet. De är seniora i branschen och dessutom mer digitala och automatiserade, vilket ger mer tid för analys. De har vidare ett inarbetat rykte inom redovisningsbranschen vilket underlättar bland annat rekrytering. Utöver detta har de stor kunskap inom företagsutveckling med mätbara mjuka och hårda värden som ger resultat för Good Advice kunder.

Fortsättningsvis hänvisar vi alla redovisningsfrågor till Good Advice, men ni kan självklart alltid kontakta oss på Advice.
Vi ser fram emot att fortsätta och fördjupa samarbetet inom redovisning mellan Advice och Good Advice.

Good Advice hittar ni här: goodadvice.se.
Stockholm: 08-502 75 770
Göteborg: 031-375 67 77

Scroll to Top